Η μεγάλη προσφορά του Νίκου Παπαγεωργίου στην περιοχή του Κορυδαλλού

Τεράστια είναι η προσφορά του περιφερειακού συμβούλου στην Αττική Νίκου Παπαγεωργίου στην κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου Κορυδαλλού και των γηπέδων αντισφαίρισης, τα οποία κατασκευάζονται στον χώρο των πρώην γυναικείων φυλακών, κοντά στο βιοκλιματικό πάρκο τ’ οποίο κατασκευάστηκε επίσης από την περιφέρεια και έχει ήδη παραδοθεί. Η Περιφέρεια Αττικής κινήθηκε με γνώμονα την ιδιαίτερη προστασία στο περιβάλλον, ενώ η θέρμανση του νερού θα γίνεται με χρήση της γεωθερμίας. Πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που θα συμβάλλουν στην άθληση και την ευζωία των αθλούμενων πολιτών.

 

Ο ίδιος, ο Νίκος Παπαγεωργίου χαμηλών τόνων περιφερειακός σύμβουλος, με μεγάλη προσφορά όμως στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, έδωσε μεγάλο αγώνα για την κατασκευή των έργων αυτών που τα είχε ανάγκη η περιοχή. Παράλληλα τόσο ως περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής Καταλληλότητας, αλλά πρωτίστως ως Κορυδαλλιώτης, επισήμανε ότι είναι ιδιαιτέρως περήφανος για το συγκεκριμένο έργο καθώς ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν και σε τάχιστους χρόνους ολοκληρώθηκε.

 

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι συνθήκη αναγκαία και υπαρκτή να προβάλλονται έργα όπως αυτά που στήριξε και προώθησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, έργα που αναπτύσσουν και αλλάζουν συνολικά την Αττική.

 

Πηγή: fimotro.gr